Sebastià Frau respon a preguntes de custòdia temporal i enregistrament de converses

Sebastià Frau respon a preguntes de custòdia temporal i enregistrament de converses

En Sebastià Frau ha resolt diferents dubtes jurídics que els oients han fet arribar al programa setmanal Al Dia d’IB3 Ràdio. Aquí podeu trobar les qüestions d’aquesta setmana:

  • Van acomiadar a una companya de feina a la qual l’empresa acusa de robar, fet que ella nega. Ara arriba el judici i el meu cap em diu que el seu advocat ens ha citat a tots els companys com a testimonis. Tinc l’obligació d’anar-hi? A mi personalment no m’ha arribat cap notificació del jutjat.
  • M’agradaria que m’orientessin per redactar un document on assenyali que li cedeixo la custòdia temporal per un any al pare del meu fill, la custòdia la tinc jo. Però per motius de treball i estudis em veig obligada a cedir-li. Com ho puc fer i que tingui valor real?
  • Quan és legal enregistrar una conversa entre dues persones?
  • Fa uns mesos una empresa em va contractar amb un contracte d’obra i servei, per dur a terme una sèrie de tasques en un moment de punta de feina. El meu contracte estipulava un salari base, el qual he percebut ja. Però a banda em van prometre, de paraula, que em pagarien dietes i desplaçaments, la qual cosa no m’han pagat. Com puc reclamar-ho? Aquestes despeses sumen més de 1500 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *