Sebastià Frau respon a dubtes sobre multes i contractes amb companyies telefòniques al programa Al Dia, d’IB3 Ràdio

Sebastià Frau respon a dubtes sobre multes i contractes amb companyies telefòniques

En l’edició d’aquesta setmana del consultori jurídic de Sebastià Frau al programa Al Dia d’IB3 Ràdio, el director del despatx ha resolt diferents dubtes jurídics que els oients han fet arribar al programa, i que són:

  • Per començar volem parlar dels contractes menors, sobretot del seu fraccionament i la seva irregularitat.
  • A una persona li han posat tres multes seguides en menys d’un minut. Una per desobediència, una altra per tocar el clàxon i una altra per no identificar-se. Una vegada acaba la via administrativa les pot recórrer al jutjat a la mateixa demanda?
  • Com ha de justificar una companyia telefònica que jo he contractat un servei amb ells? He sol·licitat a través d’un burofax que m’enviïn un document signat per ells o l’enregistrament de que vaig acceptar l’oferta que m’apliquen. Em continúen reclamant una permanència que jo no vaig acceptar.

Escolta aquí les respostes completes de Sebastià Frau als oients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *