Sebastià Frau respon als dubtes sobre la figura dels aforats, manutencions i permisos de residència al programa Al Dia, d’IB3 Ràdio

Sebastià Frau respon sobre aforats, manutencions i permís de residència

En l’edició d’aquesta setmana del consultori jurídic de Sebastià Frau al programa Al Dia d’IB3 Ràdio, el director del despatx ha resolt diferents dubtes jurídics que els oients han fet arribar al programa, i que són:

  • Voldríem parlar de la figura de la persona aforada. Hi ha algun cas en el qual la persona perdi aquesta condició, qui és aforat, en quins casos…
  • Sóc una mare separada. Vaig posar una denúncia al meu ex per no passar la manutenció alimentària de la meva filla. A hores d’ara encara no m’han donat cap resposta. Quant temps solen tardar en resoldre’s aquest tipus de processos?
  • Fa tres anys que visc a Mallorca. Vaig venir amb un permís d’estudis que se m’acaba al mes de juny. Com puc renovar el permís i canviar-lo per un que em serveixi per a treballar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *